Lifestyle | Waar kunnen we jou volgen @social media?

Bloggen met dit warme weer komt er wel eens niet van. Of tenminste; bij mij niet altijd. Niet omdat ik geen zin heb, maar meer omdat ik op dat moment dat ik iets wil gaan schrijven even niet achter mijn laptop wil duiken maar wil genieten van het lekkere weer. Logisch toch? Het is tenslotte uniek dat we zojuist een hittegolf in Nederland hebben beleefd. Toch ben ik altijd wel bezig met social media. Daarom leek het mij leuk om jullie vandaag de kans te geven om onze social media accounts te 'spammen'. Doe je mee?
Ik denk dat je niet hoeft uit te leggen wat de bedoeling is. Het is voor de verandering alleen eens niet de bedoeling om je blog adres achter te laten, nee, vandaag gaan we gewoon alleen voor de social media accounts!  Oh ja en laten we het wat sappiger maken dan alleen de linken te posten, we zijn tenslotte niks voor niks bloggers; dus pak uit en schrijf er een klein verhaaltje omheen:).

Ik zal even beginnen:
Voor de dagelijkse oerkreten, frustraties, gelukkig uitspraken uit het leven van een student, of nieuwe blog posten kun je mij volgen via Twitter. Daarnaast, als er een nieuwe blogpost online komt verschijnt hij als tweede op mijn Facebook pagina of als ik iets leuks op internet tegen kom heb je ook nog wel eens kans dat ik dat daar even deel. Zoals jullie weten ben ik gek op foto's maken, een groot aantal van deze foto's die ik bijna dagelijks maak verschijnen op mijn Instagram. Sinds kort ben ik ook weer actief op Pinterest. Ik vind het heerlijk om daar lekker rond te snuffelen en inspiratie op te doen. Deze inspiratie deel ik dan ook weer op één van de borden die ik heb gemaakt. En als laatste heb ik natuurlijk ook nog Snapchat waar ik hier en daar af en toe een filmpje of foto met jullie deel. Mijn Snapchat kun je vinden onder Yeahfleur.

Zo en nu is het jullie beurt: 
Vertel; waar kunnen we jullie dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks volgen?

4 opmerkingen

 1. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben het meest actief op mijn Instagram account: https://instagram.com/xo_maaikee/ en daarnaast plaats ik ook vaak wat op twitter: https://twitter.com/xmmke waar ik dagelijks ongeveer wel wat post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt mij vinden op twitter: https://twitter.com/mickey_talks uiteraard ook op Facebook: https://www.facebook.com/mickeytalks en op instagram: https://instagram.com/mickey_flirts/ Ik moet mijn weg nog wel een beetje vinden in de social media. Ik post voornamelijk wanneer ik een nieuw blog online heb gezet. Het verkrijgen van volgers vind ik nog best lastig! Hoe doen jullie dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen hier! Ik zelf ben veel actief op mijn Instagram @novvmber (https://instagram.com/novvmber/), ik post niet dagelijks, maar wel veel :) Daarnaast ben ik ook actief op Tumblr (https://shvrilynn.tumblr.com) en Pinterest (https://www.pinterest.com/Novembermarch/), want ik ben dol op fotografie en inspiratie vinden voor outfits, en hier post ik ook regelmatig op! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ahh wat super leuk ik ben verslaafd aan instagram @junetwonl en twitter ook @junetwonl ook heb ik een eigen facebookpagina @junetwoblog en tot slot zou ik het super leuk vinden als je mij zou willen volgen op YT namelijk @alexaland :) Zou het super leuk vinden als jullie mij zouden volgen

  BeantwoordenVerwijderen