Nails | Vakantie nagels; HELP! Wat zal ik dit jaar doen?

Meestal weet ik al ruim voor dat ik op vakantie ga wat ik met mijn nagels doe. Voorheen was het makkelijk omdat ik toen met gewone nagellak mijn nagels lakte, nu is het toch wel even een klein beetje anders. Ik ga namelijk dit jaar voor gellak en ga niet mijn hele bende die kant op mee slepen. Dus moet ik kiezen; wordt het een kleurtje, zo ja; welke? Of ga ik voor blanco nails? Kortom; jullie hulp is van harte welkom!Natuurlijk heb ik wel al een beetje zitten denken. Ik wil namelijk sowieso wel iets op mijn nagels, aangezien als ik dat niet doe, alles per direct afbreekt. Dus, ik wil wel gellak op mijn nagels; maar weet niet zo goed wat. Ik wil of een kleurtje (heb er twee in gedachten), of blanko (base en top) en dat ik dan een gewoon lakje (wat minder goed en lang blijft zitten) er overheen gooi. Tja, de twijfels zijn groot zoals je merkt want overal zitten voor en nadelen aan..

Glitters, heftig of toch gewoon simpel?
Ik was er eigenlijk al bijna over uit; ik zou gewoon voor de zilveren glitters gaan die ik, nu ik dit typ ook alweer bijna 2 weken op heb en wat nog prima zit. Daarnaast zie je pas als je goed kijkt (of als ik je er op wijs), dat hij gechipt is. Beter kan dus eigenlijk niet.


Dat dacht ik tenminste, want toen ik van de week een vriendinnetje haar nagels met Ibiza Pink zomer klaar maakte, sloegen de twijfels toe. Want die felle Ibiza Pink is ook wel weer ontzettend gaaf als ik straks een beetje mooi bruin gekleurd ben..


Tja, en dan heb ik ook nog de optie om gewoon met blanco gelakte nagels heen te gaan en daar te bedenken of ik er nog een kleurtje overheen gooi. Maar als ik dat doe, betekend het ook dat ik nagellak mee moet nemen. Aaaargh! Ik weet het zo hard niet!
Oh en dan moeten we ook maar niet beginnen over wat ik met mijn teen nagels aan moet. Hastagh firstworldproblems.

Ik ben heel benieuwd wat jij in mijn geval zou kiezen: Glitters, fel roze of toch gewoon blanco met gewone nagellak? 

Geen opmerkingen