Personal | Plog: Bloggen, zomer en verslaafd aan Netflix

Afgelopen donderdag besloot ik het weer eens te proberen; ploggen. Ik heb het al meerdere malen geprobeerd maar meestal vergat ik dat ik dan meer foto's moest maken dan ik normaal al doe, met als gevolg dat ik een plog zonder foto's had. Toch besloot ik het donderdag te proberen en met geluk want het is gelukt! Kijk je mee naar mijn donderdag?

Ik had donderdag vrij, daarna moest ik nog twee dagen werken voor ik ook écht vakantie zou hebben. Als ik vrij ben dan probeer ik de laatste paar weken (sinds het vakantie is) er een nuttige dag van te maken; en dat in de zin van vroeger op staan en niet tot een uur of 11 in je nest blijven liggen. Ik kan je vertellen; afgelopen donderdag was deze missie mislukt...


Om half 11 besloot ik er maar eens uit te gaan.


Ik begin de dag met een ontbijtje. Griekse yoghurt met aardbeien smaak en een beetje cruslie. Hoe simpel kan het zijn. 


Omdat het (nog) wel lekker weer is besluit ik deze lekker buiten op te eten. Ik kan zo genieten van de stilte die er op dat moment nog is. Gewoon alleen ik, het zonnetje en de vrolijk fluitende vogeltjes:).


Ik besluit alvast wat vooruit te gaan werken voor LBF. Hoewel ik het een beetje ben verleerd, het vooruit werken, lukt het aardig. Ik schiet een aantal foto's..


En bewerk ze hier en daar een beetje in Photoshop. Ik kan trouwens niet meer zonder dit programma. Sinds ik weet hoe het werkt en hoeveel je er mee kan.. Wauw!


Nadat ik zo'n anderhalf artikel heb geschreven, heb ik even geen zin meer en besluit ik nog even buiten van de rust te genieten. Hoewel het best wel bewolkt is, is het zonnetje heet en blijf ik daarom maar onder de overkapping. Ik hou van de zomer!Ondertussen is het tegen éénen dus besluit ik maar even te gaan lunchen. Ik maak twee simpele broodjes en een cracker. 


Daarna gaan we weer vrolijk verder. Maar niet zonder een overheerlijke Caramel Latte Macchiato! 


Random tijdens het schrijven bedacht ik me dat ik North Sea Jazz had opgenomen en dat ik die wel op kon zetten. Is weer even iets anders dan Spotify. En waar ik Jett Rebel voorheen Mwah vond, vind ik hem, nadat hij bij North Sea Jazz voorbij kwam, toch eigenlijk best wel tof. Wat een stem heeft die gast zeg, halleluja!


Ik heb anderhalve week de oppas op de konijnen van de buren gehad. Hier wil ik naar de buren gaan maar hangt dit grote enge oranje/zwarte ding voor de deur. Euhm, tja wat doe je dan als er voor de rest niemand thuis is? Gelukkig was het een lief spinnetje en ging hij vanaf de sleutel zo naar buiten. Trouwens, deze kleur he; ik ken alleen grote zwarte spinnen en die giftige spin die ontsnapt is.. 


Ik at een kant en klare maaltijd omdat ik alleen was. Pasta met witte saus! En hij was nog best lekker ook! Dit deed ik onder het genot van mijn verslaving; Life Unexpected via Netflix. Geweldige serie waar ik binnenkort nog wel even een blogje over schrijf! 


Op de donderdag pas ik 's avonds altijd op. Dus ook deze donderdag! Het was alweer een paar weken geleden dat ik daar was geweest dus dat maakte het weer extra leuk!


Nadat ik thuis was gekomen en nog even met Lady had geknuffeld (eerder stoeien omdat ze liever niet geknuffeld wilt worden maar ik dat wel wil. Voor de rest ben ik denk ik wel een leuk baasje hoor;p) besloot ik in bed nog even twee afleveringen van Life Unexpected te kijken. Daarna was de donderdag weer voorbij!

Ik ben ook aan het Snapchatten geslagen dus voor diegene die het leuk vinden; @yeahfleur is de naam!

Wat vind jij; vaker een plog maken? En wat deed jij vorige week donderdag? 

1 opmerking