Fotografie | Sail 2015, wat was je mooi!

De afgelopen dagen stond het rondom Amsterdam in het teken van Sail. Het boten feest zou je het ook wel kunnen noemen dat één keer in de vijf jaar plaats vindt. Het IJ is volgeladen met allemaal grote maar ook een heleboel feestende kleine bootjes. Er zijn optredens, een heleboel mooie boten en iedere dag wordt afgesloten met prachtig mooi vuurwerk. Afgelopen zaterdagavond zat ik op op het IJ en vandaag laat ik je door middel van foto's zien, die ik heb gemaakt, wat ik er van vond. Kijk je mee waarom dit écht wel een heel mooi evenement is?

Vijf jaar geleden is de eerste Sail die ik mij nog kan 'herinneren'. Hoewel we toen niet op een boot hebben gezeten kan ik mij de gevaartes die voorbij zag komen op de kade nog aardig goed voor de geest halen. Toch was het dit jaar anders. Dit jaar zat ik namelijk zelf op een sloep op het mega IJ en vaarde ik met al die duizenden bootjes mee. Oh en wauw, wat is dat een geweldige ervaring! Hier een paar 'goed' gelukte foto's.


Met lieve vriendinnetje Amy.

Het bijzonderste van deze bijzondere avond vond ik wel het vuurwerk. Midden op het IJ, tussen grote en kleine booten in en dan dat adembenemende prachtige vuurwerk. Oh joh, écht hoor, wat was dat mooi! Hoewel alles niet helemaal scherp is, laat ik jullie toch de 'best' gelukte vuurwerk foto's zien! (Hoewel dit dan dan geen vuurwerk is, geeft het wel een beeld van hoe druk (en gezellig) het op het water was..)


 Ik baal er zo van dat deze foto niet scherp is.. Omdat het toch ook zo wel weer wat heeft zet ik hem er toch tussen:). 


Ben jij al eens bij Sail geweest? 

1 opmerking

  1. Ik vind je blog zo tof nu Fleur, mooie lay-out! En wat heb je een leuke foto's gemaakt van Sail. Er leek mij echt geen biet aan, maar ik hoor zoveel positieve dingen erover, achteraf misschien een beetje te snel geoordeeld! x

    BeantwoordenVerwijderen