Lifestyle | Leesvoer voor op de vakantie

Altijd, ieder jaar weer, rond de vakantie tijd begin ik al ruim van te voren met bekijken en bedenken welke bladen dit jaar mee naar het buitenland gaan. Dit jaar ben ik daar iets later mee begonnen, maar voor als nog heb ik een klein maar fijn stapeltje dat mee gaat naar Mallorca. Vandaag laat ik je zien welke magazines dit zijn en vertel ik je uiteraard waarom!


Het liefst neem ik heel Ako haar tijdschriften schap mee in mijn koffer. Maar ja, dat gaat natuurlijk niet. Daarom moeten we keuzes maken; welke vinden we dit jaar leuk en waar hebben we zin in om te lezen? Hoewel ik nog steeds het gevoel heb dat ik met lege handen het vliegtuig richting Mallorca instap, ben ik toch wel heel benieuwd naar de inhoud van het kleine stapeltje boekjes dat ik dit jaar meeneem.

Ik stel jullie voor aan..


- De Glamour & Glamour holiday: Éen keer in de zoveel tijd vind ik de Glamour leuk. Niet dat ik het geen leuk magazine vind, juist wél, maar ik moet er wel zin in hebben. Toen ik laatst bij de Bruna stond en een pakket met de Glamour én het vakantie boek zag, had ik er zin in! Dus vandaar de twee Glamour magazines!

- De Cosmopolitan en haar Cosmopolitan Coffessions: Ik heb sinds inmiddels een best lange tijd een abonnement op de Cosmopolitan. Ieder jaar begin ik al ruim op tijd met het achterover slaan (lees het niet lezen en dichtlaten van de verpakking als hij op de mat valt) van de nieuwste Cosmopolitan. Zoals je ziet is het dit jaar iets minder goed gelukt, maar daar voor in de plaats heb ik, omdat ik dus abonnee ben, voor de helft van de prijs hun vakantie boek kunnen halen. En aangezien ik de vorige jaren deze best wel heel erg leuk vond, zijn mijn verwachtingen hoog!

- Wat & Hoe @Mallorca: Omdat ik voor het eerst naar Mallorca ga met een vriendin, besloot ik dat het misschien wel handig is als we ook een boekje hebben zodat we weten wat er ongeveer allemaal kunnen doen. Zo bedacht, zo aangeschaft. Ik heb al een aantal leuke dingetjes in de buurt gespot, dus wie weet gaan we die ook nog wel in het echt mee maken. Ik ben benieuwd!

Het beste nieuws van deze hele blog post is dat ik ze allemaal nog niet heb doorgebladerd en ik dus voor één grote verassing sta. Jay! En weetje? Ik heb er zin in!

Wat voor leesvoer aan magazine's neem jij mee op vakantie? 

Geen opmerkingen