Personal | Hoi, éénentwintig

Vandaag is het 20 Augustus. De dag dat mijn papa en mama in 1994 papa en mama werden. Vandaag, op deze dag is dat alweer 21 jaar geleden. Vanaf nu moet ik mij als volgt voorstellen; Hoi, ik ben Fleur en ik ben één-en-twintig zomers jong. Want vandaag ben ik jarig. 
Toen ik klein was rende ik op zo'n dag als vandaag zenuwachtig en ontzettend irritant rondjes door het huis. Omdat ik nu toch weer dat hele jaartje ouder was en nu toch écht wel groot was -dat dacht ik vast tijdens die rondjes door het huis-. Oh ja, ook natuurlijk omdat ik cadeautjes kreeg. Nu, iets minder dan eenentwintig jaar later - aangezien ik dat op mijn 0ste tot mijn 3de niet deed, is dat wel even anders. Vandaag vier ik het voor vrienden en familie met een barbecue, een lekker drankje, wat hapjes maar vooral met gezelligheid. 

Nu rennen we niet meer als gekke kippen zonder koppen door het huis en de tuin, maar geniet ik gewoon van het feit dat we het via deze weg vieren. Niets groots, speciaals maar gewoon lekker gewoon. Want vandaag ben ik alweer 21. Of ik er wat van merk? Neuh, ik voel me nog precies dezelfde Fleur als gister, een week en een aantal jaar geleden, alleen ben ik nu voorbij de 'tieners' en stap ik nu de wereld in van de 'twintigers'. Niets meer en niets minder dus, simpel toch? 

Trouwens, vinden jullie de intro foto niet geweldig volwassen getekend? Hahah, mijn tekenkunsten zijn nog steeds dezelfde als die van toen ik als een kip zonder kop rond rende in huis op deze dag, dus wat dat betreft zijn alleen de cijfertjes achter mijn leeftijd iets veranderd:-). 

Fijne dag verder!

1 opmerking