Lifestyle | 10X waarom Wunderlist dé app van het moment is

Kan jij ook zo lekker stressen wanneer de deadline de dead-datum nadert? Heb jij dan ook het idee dat je hoofd een zeef is waardoor je alles 756656 keer moet opschrijven en je dán alles als nog denkt te vergeten? Dan heb ik vandaag de oplossing voor je! Hoewel ik al eens een artikel over deze geweldige app heb geschreven geef ik je vandaag nog even een reminder waarom Wunderlist dé app van dit moment is! Benieuwd?


Ik heb voor dit schooljaar geen agenda gekocht. Simpelweg omdat ik verslaafd ben aan lijstjes maken in Wunderlist. Dit is een app die ik sinds februari 2015 gebruik en waar ik dan ook echt niet meer zonder kan. Heb ik namelijk een groot iets, een deadline of juist iets dat ik voor dezelfde dag niet moet vergeten? Ik schrijf alles in Wunderlist op. Letterlijk geweldig! Voor IEDEREEN! Vandaar een lijstje waarom jij Wunderlist echt even moet gaan checken!


Wunderlist is de app van dit moment omdat..
- Je het op al je apparaten kunt installeren en hij hem dan automatisch refresht als je iets hebt toegevoegd of voltooid.
- Wunderlist je een herinnering geeft via een push berichtje, mail en het aangeeft met een cijfertje bij de logo van de app. Kortom; je kan er niet omheen.
- Je ook geweldige handige lijsten kunt maken met andere. Ontzettend handig dus als je met een groepje een project moet doen!
- Je iedere taak aan iemand kunt toewijzen en je daardoor dus niet achter iedereen hoeft aan te lopen. Dit doet Wunderlist namelijk voor jouw als diegene de deadline nadert maar er nog niks aan gedaan heeft.
- Je zelfs van iedere taak de datum en tijd kunt instellen, zo mis je de deadline nooit meer.
- Je een grote taak ook onder kunt verdelen in subtaken. Zo moest ik laatst meerdere dingen doen voor één vak; ik schreef als hoofdtaak het vak of de naam van het project en heb daar onder alle subtaken gezet die je dan ook weer kunt afvinken als je het hebt gedaan.
- Het niet gelijk onleesbaar is of niet meer terug te vinden is als je een taak hebt afgevinkt. Want als je op voltooide taken klikt die onder in je lijst staat verschijnen zo alle taken die al gedaan hebt indien je het nog even wilt checken.
- Je ook aantekeningen kunt maken bij iedere taak. Ook handig als je uitleg krijgt bij een opdracht maar je geen papiertje hebt om het op te schrijven of een foto!
- Je heel Wunderlist zo kunt instellen als jij wilt. De achtergrond en jouw profielfoto kun je helemaal personaliseren.
- Je het allerleukste en schattigste geluidje hoort als je, eindelijk, die taak die je veel te lang hebt uitgesteld hebt voltooid!

Ben jij al fan van Wunderlist? 


1 opmerking

  1. Klinkt interessant! Ik gebruik zelfs teuxdeux, geen app maar een website (ik heb gewoon een snelkoppeling op mijn telefoon staan die meteen de website opent, bijna hetzelfde). Super simpel maar in een heel strak design, dat trekt mij altijd wel over de streep ;) Maar die wunderlist kan dus veel meer, misschien moet ik toch maar eens overwegen om over te schakelen!

    BeantwoordenVerwijderen