Nails | Quida gelpolish: Waarom zwart ook mooi kan zijn

Ondanks dat ik niet zo intensief meer nagellak blogjes online gooi als voorheen, is het nog steeds iets waar ik wekelijks mee bezig ben. Zo heb ik afgelopen week weer een aantal nieuwe kleurtjes besteld, waar ik jullie er vandaag heel graag ééntje van wil laten zien. Gewoon omdat het stiekem te lang geleden is en ik er ook heel blij mee ben. Benieuwd?


Zwarte nagellak, ik denk dat je er wat mee moet hebben. En ik zal eerlijk zijn; ik heb genoeg momenten waarop ik zwarte nagellak lelijk vind. Ik vind het dan ook zeker geen pretje om te lakken, want je ziet letterlijk ALLES. Elk randje, elk stootje tegen je nagelriem of buiten je nagelplaat zie je. Gelukkig heb ik ook momenten waarop ik zwarte nagellak wel mooi vind. Deze week is er zo’n eentje want mijn nagels zijn zwart.


Een vriendinnetje droeg dit gellakje een heel tijdje geleden en stiekem vond ik hem toen wel onwijs cool. Hij is namelijk niet zwart zwart (al lijkt hij dat wel van ver af), maar er zitten shimers in. Je zou het niet zeggen maar het zijn er best veel! En dat maakt denk ik dat ik dit kleurtje toen wel heel mooi vond, hij is tenslotte net even anders. Dat was dan ook het setje om hem te bestellen.


Dit mooie zwarte lakje was met twee dunne laagjes heel mooi dekkend. Het jammere aan de Quida gelpolish vind ik wel dat hij wat uitlekt naar de zijkanten ondanks dat ik hem heel dun aanbreng. Maar dat neemt niet weg dat ik de kleur nog steeds heel gaaf en mooi vind. Het heeft wel iets netjes ofzo. Eigenlijk geeft dit kleurtje mij hetzelfde gevoel als dat ik heb bij rode nagellak; netjes! En daarbij stelen de shimers toch ook wel een klein beetje de show!

Ik bestel mijn Quida lakjes bij Mardy's makeup shop.

Wat vind jij van dit kleurtje? 

Geen opmerkingen