Personal | Van blogstilte naar iets nieuws in een nieuw jasje

Het is alweer een aantal weken aardig stil geweest hier op La Bella Fleur. Dit had simpelweg alles te maken met het geen dat inspiratie hebben heet. En zoals de meeste van jullie bloggers wel zullen weten, blogt het zonder inspiratie bijzonder moeilijk. Daarom heb ik LBF even een beetje gelaten voor wat het was en ben ik gaan nadenken over wat ik wilde. Benieuwd naar het resultaat?

Sowieso wil ik vanaf vandaag weer beginnen met bloggen. Want eerlijk is eerlijk; ik miste het schrijven en heb heel vaak met een wit scherm voor mijn neus gezeten omdat ik persé wilde schrijven maar het niet lukte. Maar, ik heb het dus even laten zweven en ben gaan bedenken wat ik nou precies wilde. En godzijdank; ik ben eruit. Ik weet in grote lijnen wat ik wil en wat jullie kunnen gaan verwachten en ik kan je zeggen; dat voelt bijzonder goed!

Ik wil een nieuw jasje
Ik denk dat vele van jullie het wel herkennen; als je je lay-out niet meer mooi vind of er gewoon eigenlijk niet helemaal tevreden over bent, dan blogt het simpelweg niet lekker. Hoe leuk je het ook vind, hoeveel inspiratie je ook hebt, een lay-out die je niet helemaal je van het vind werkt tegen. Vandaar dat ik een zoektocht naar een nieuwe lay-out ben gestart. Ik kan je vertellen; dat is best moeilijk als je heel veel mooi vind. Tot mijn grote verbazing ben ik na al die weken zoeken, gisteren, ja zondag - de dag vóór maandag-, terwijl ik er al weken mee bezig ben, een layout gevonden die ik redelijk heb kunnen omtoveren tot dat wat ik wilde. En dit maakt dat we toch een klein beetje écht opnieuw beginnen. Hoewel er nog wel wat kleine dingetjes niet helemaal goed staan en ik nog niet voor de volle 100% tevreden ben, ben ik er toch wel al blij mee. Het is heel wat anders dan de vorige layout, totaal geen roze en voornamelijk wit, grijs en zwart en het is eigenlijk wel een stukje stoerder en strakker. But; I'm happy! 

Meer uitdagingen met een persoonlijk puntje
Ik denk dat ik de inspiratie vibes een beetje kwijt was doordat ik er geen uitdaging meer in zag. Geen uitdaging in de zin van, ik wist wel iets om over te schrijven (ondanks dat ik genoeg dagen had waarop ik geen inspiratie had), maar het zette mij niet aan het denken of hield mij niet bezig. Ik denk dat ik daarom een beetje de blog Vibes ben kwijt geraakt. Maar nu gaan we dus overnieuw beginnen. Naast dat ik na heb gedacht over wat ik qua lay-out wil ben ik ook over de inhoud gaan nadenken. Want hoe zou ik mezelf nu nog meer kunnen uitdagen en daardoor prikkelen om te schrijven en een blog ergens over online te posten? Sowieso, de persoonlijke posten blijven, dat vind ik ook gewoon ontzettend fijn en daar verander ik dus niks aan. Maar daarnaast ga ook in ieder geval één nieuwe rubrieken aan La Bella Fleur toevoegen. Een rubriek waarin ik mezelf maar ook waar jullie mij uitdagen om iets uit te zoeken of te maken. Klinkt best leuk toch? Ik hou hoe en wat nog even ‘geheim’ want daar lezen jullie later deze week vanzelf meer over.

Deze misschien iets wat lange post even samengevat: I’m back! Ik zit op dit moment weer te denken aan in ieder geval drie posten per week (maandag-woensdag/donderdag – zaterdag om 06:00), maar daar ga ik mezelf niet toe dwingen. Gewoon om het voor mezelf ook leuk te houden. Maar het belangrijkste; ik heb er weer zin in!

Waar vind jij de blog/inspiratie vibes en wat vind jij van het nieuwe jasje?

2 opmerkingen

  1. Yeeey wat een mooie lay out! Ik kijk er naar uit om weer artikelen van je te lezen :)
    Liefs, Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijkbaar ben ik niet de enige die momenteel een blogdipje heeft. Ergens wel geruststellend. Ik vind het alvast leuk dat je er terug zin in hebt. Die nieuwe strakke lay-out kan me wel bekoren. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen