Lifestyle | Facebook groep Bloguniverse

Sinds vorige week zijn Bjarne, Amina en ik een nieuwe Facebook gestart. Nu hoor ik je denken; ‘Niet weer ééntje hé?!’. Ik kan je geruststellen, dit is inderdaad niet nog zo’n groep waar je random kan spammen. Nee, wij hebben het een beetje anders gedaan. Benieuwd waarom we het net even anders doen en wat er zo leuk is aan onze groep? I’ll tell you!


Toen Bjarne vroeg of ik samen met hem en Amina een nieuwe Facebook groep wilde starten dacht ik in eerste instantie ook ‘niet wéér eentje hé?.. Maar na een korte brainstorm sessie hadden we een plan die de groep toch iets ‘unieker’ zou maken en waarbij we niet nóg zo’n groep zouden krijgen waar er al zo veel van zijn. Nee, we besloten het gewoon een klein beetje anders te doen, maar het wel zo te doen dat je alsnog je blog kan promoten. Het leuke aan Bloguniverse is dat je er even over na moeten denken.

Waarom is Bloguniverse anders?
Het leuke wat Bloguniverse anders is dat we een aantal topic maken voor bepaalde blogposten. Het is dan de bedoeling dat jij daar het artikel onder linkt wat met dat onderwerp te maken heeft. Heb jij een kerst artikel? Dan post je die in het kerstartikelen topic. Heb jij ook zo’n te gekke blog tip (of tips) die je met iedereen moet delen? Dan kun je hem kwijt in het blogtips topic. Dit maakt het leuk omdat we daarom alle artikelen over één onderwerp op een rijtje hebben en je in één ruk kan door gaan met het lezen van de blogs die gaan over hetzelfde onderwerp.

Daarnaast hebben we ook een nieuw iets (of eigenlijk is het Bjarne zijn idee) geïntroduceerd waarin we een blogger kiezen die een maand in de spotlight komt te staan. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is het daar voor bestemde formulier in vullen en wie weet sta jij wel een hele maand te shine en word jouw blog gepromoot!  Dus, doe jij al mee aan Star Of The Month?

En persoonlijk vind ik het ook heel fijn dat we de groep hebben gesloten voor mensen die niet lid zijn. Het feit dat het dan onder ‘ons’ blijft en je gewoon kan posten zonder dat niet leden het zien, dat is denk ik wel een groot en fijn pluspunt!

Hoe, wat, wie en waar?
JA! Nu ben je hopelijk toch nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten waar deze groep te vinden is, is het niet?! Weetje? Het leuke is, is dat het onwijs simpel is. Je hoeft namelijk alleen even deze link te openen en jezelf lid te maken van de groep en klaar is kees! Wij zijn gelukkig niet zo moeilijk met het accepteren van mensen in de groep, de enige pré is dat je een blog hebt en die graag met ons (uiteraard alleen de artikelen met een bepaald onderwerp in het daarvoor bestemde topic) wilt delen. Want buiten het feit dat we bloggers zijn, zijn we ook gewoon óntzettend nieuwsgierig. Het zit gewoon in onze aardt.


Ben jij al lid van Bloguniverse?

2 opmerkingen