Theezakjes vraag | Waar zou je meer tijd aan willen besteden?

Het is donderdag en het is alweer een paar weken geleden dat ik een theezakjes vraag online zette, hoogste tijd dus! Deze keer weer een fris en fruitige vraag die iedereen zou kunnen beantwoorden; waar zou jij meer tijd aan willen besteden?


Ik heb een best aardig drukke periode achter de rug. Een periode waarin, stage lopen, soms bloggen, slapen and repeat bijna de dagelijkse routine was. Niks mis mee op zich, want ik heb het bij mijn stage naar mijn zin gehad en dat helpt dat de tijd eigenlijk vloog. Maar desondanks verlangde ik af en toe wel naar meer tijd. En toch ook wel voor specifieke dingen. In die zin sluit de theezakjes vraag hier dus eigenlijk wel heel mooi op aan.

Want ik zou graag meer tijd willen besteden aan..
Simpelweg eigenlijk wel een heleboel dingen. Maar met namen aan het schrijven van een blog post. Dit doe ik nu namelijk vaak (deze week uitgezonderd omdat ik zondag zonder inspiratie zat) op zondag omdat dit mijn enigste vrije dag is. Prima te doen, maar omdat ik er wel drie klaar heb willen staan besteed ik automatisch minder tijd aan één blogpost. Want loop ik met de ene vast dan begin ik vast met de blog post van bijvoorbeeld de tweede blog dag. Ik raffel het niet af hoor, tenminste dat probeer ik te voorkomen en ik sta er ook wel gewoon achter (anders zou ik het niet online zetten), maar iets langer de tijd zou ik er wel voor willen nemen.

Daarnaast zou ik ook wat meer tijd willen besteden aan het onderhouden van vriendschappen. Ik ben iemand die graag op de hoogte is van mensen wie ik lief heb en app mijn vriendinnen dan ook regelmatig met alleen een ‘hoi’ om te kijken of ze nog leven. Maar omdat het een drukke periode was heb ik ze weinig kunnen zien. Dus ook daar zou ik zeker te weten meer tijd aan besteden..

Als laatste zou ik ook graag iets meer tijd willen besteden aan wat ideeën die al weken door mijn hoofd zwerven maar nog geen plekje hebben gevonden om zich te uiten. Klinkt heel filosofisch maar ik bedoel gewoon dat ik gewoon eens de tijd zou willen nemen om te kijken of ik iets met deze ideeën kan en of het ook wel écht iets is. Ik heb het in de afgelopen weken weleens geprobeerd, maar er kwam dan net weer niet echt iets uit omdat ik al gauw weer verder ‘moest’ van mezelf met iets anders. Iets met tijd te kort en een te vol hoofd of zo.

Maar als het goed is kan ik deze dingen nu langzaam waar gaan maken want mijn stage zit er na deze week weer op. Stil ga ik niet zitten maar 6 dagen stage lopen/werken– op uitzonderingen na uiteraard – zijn voorlopig even voorbij!Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

4 opmerkingen

 1. Haha waar een theezakje al niet goed voor kan zijn. Zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik herken het blog gedeelte heel erg! Ik zou ook wel graag wat meer tijd daarvoor nemen. Voor de rest vind ik die vragen ook stiekem wel heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken me in je eerste puntje! Ik wil ook veel meer tijd nemen voor m'n blogposts, let's do this :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me hier ook wel in vinden. Als ik meer tijd had, zou ik waarschijnlijk nog niet genoeg tijd hebben, haha. Ik heb altijd wel iets om te doen en zelfs even niets doen en op de bank een spelletje spelen behoort tot 'iets doen' zo op z'n tijd! Ik kan echter niet wachten tot ik straks klaar ben met school. Dan kan ik eindelijk mijn mega to do list afwerken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen