About

Hoi,

Wat leuk! Je wilt meer weten over de persoon achter La Bella Fleur! Nou, hoi! Welkom! Ik ben Fleur, inmiddels alweer 22 zomers oud ik ben in het bezit en – meestal - te herkennen aan mijn bos met krullen en bijna altijd wel kleurrijke nagels. In het dagelijkse leven ben ik medianormgever, werk ik bij een videoproductie bedrijf en ben ik werknemer bij de HEMA. Ik ben naast beste vrienden met mijn vriendinnetjes, vrienden met Netflix, kan ik in een deuk liggen om mijn harige en miauwende viervoeter Lady, vind ik het heerlijk om te schrijven – dúh, anders begin je geen blog – ben ik twee handen op één body met mijn spiegelreflex camera en kan ik tenslotte (bijna) geen dag zonder een lekkere kop munt of cocos - ondanks dat ik cocos helemaal niet lekker vind - thee. Als je nu nog steeds meer wilt weten over wie ik nou eigenlijk ben dan zou ik aanraden om even een uitgebreid rondje te doen op dit blog, want ik weet zeker dat je dan een heel eind komt!Ps; en anders kun je natuurlijk altijd een reactie achter laten of een mailtje sturen of mij contacten via één van de social media kanalen:-)

Meer LBF?
Facebook /labellafleurnl
Twitter @labellafleur
- Instagram @labellafleur
- Snapchat @yeahfleur 
- Bloglovin - Klikerdeklik.Wil je meer weten over mij of La Bella Fleur heb je een tip/idee voor mijn blog ?

Laat je vraag/tip/idee dan in een reactie achter of stuur mij een mailtje.
Mijn mail adres kun je vinden onder het kopje 'contact'.

3 opmerkingen

 1. hey,
  in de Cosmo girl staat dat je vaak nagellak op doet.
  en dat ik op deze site moest gaan kijken voor ideeën.
  ik doe namelijk een nagelstudio met mijn oudere zus ava. En ik doe ideeen op allemaal sites...

  dus kun je me vertlellen waar je het kan vinden?
  groetjes esmee (15)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Esmee,

   Wat leuk dat je via die weg mij blog bezoekt!

   Als je bij de zijdebalk rechts tussen de labels kijkt staat daar nails. Als je daar op klikt krijg je al mijn nagel gerelateerde artikelen op een rijtje!

   Hopelijk kunnen jullie daar wat inspiratie op doen!

   Succes!

   Verwijderen
 2. Hoihoi!
  Ook ik vind deze site via de CosmoGirl, had er nog nooit van gehoord en dit is weer zo'n typisch luie zondag die ik het liefst online doorbreng, dus toen dacht ik 'laat ik maar eens een kijkje nemen op LBF!' En het is echt een leuke site, ik ga je volgen mwihih :)

  xo Senay

  BeantwoordenVerwijderen